85.7% Off Matematika érettségi - Készüljünk a középszintre!

Matematika érettségi - Készüljünk a középszintre! Udemy coupon

COURSE DESCRIPTION

Description

Üdvözöllek!

Ez a kurzus egy komplett felkészítést ajánl a középfokú matek érettségire. Ha éppen készülsz az érettségire és bármelyik témakörben megakadsz, akkor megtalálhatod a választ, ha beiratkozol a kurzusra! A kurzus teljesen gyakorlatorientált. A szükséges "elméleti" jellegű részeket is a mintafeladatokon keresztül mutatom be. A mintafeladatokat a korábban érettségin szereplő példákra alapoztam, így pontosan láthatod, hogy mire számíthatsz élesben!

Minden fő fejezethez összegyűjtöttem a lehetséges feladattípusokat és ezeket mutatom be egy-egy leckében. A leckék során mindig több mintapéldát is megmutatok. Ezek a példák egyre nehezednek, így az alapoktól a végéig lefedik a témakörben szükséges tudást.

Lehet, hogy a kurzus elsőre rémisztően hosszúnak tűnik, de a tananyag nagyon nagy az érettségire. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem lehet végigérni rajta! Minden témakört lényegretörően mutatok be, tehát gyorsan tudsz haladni és persze kiválaszthatod azokat a témaköröket, amik neked szükségesek. Az online formának köszönhetően akár a telefonodon vagy tableten is tanulhatsz bárhol, bármikor, csak internetelérés szükséges. Így akkor is tanulhatsz, amikor másként nem tudnál: akár utazás közben, akár a fürdőkádból is felkészülhetsz az érettségire, nem vagy helyhez és időhöz kötve! 

A kurzus elkezdéséhez nem kell komoly matektudás, elég, ha szeretnél fejlődni matekból, itt megadom neked a segítséget. Azért készítettem ezt a kurzust, hogy mindenki megkaphassa ezt a szükséges segítséget. Nem kell magántanárhoz járnod és nagy költségekbe verned magad, nagyon kedvezményes áron juthatsz az összes szükséges tananyaghoz!

Nézd meg az ingyenesen megtekinthető videókat, hogy biztos legyél benne, hogy ez a neked való felkészítés! Azt szeretném, hogy elégedett legyél, ezt pénzvisszafizetési garanciával is biztosítom, tehát vágj bele nyugodtan!

Remélem ez a kurzus hozzá tud járulni ahhoz, hogy legalább egy jeggyel jobb érettségit tudj írni! Szóval remélem feliratkozol és segíthetek neked! Ha megtetted, akkor örömmel állok rendelkezésedre bármilyen észrevétel vagy kérdés esetén.

Who is the target audience?
  • Ez a kurzus neked való, ha épp középszintű matek érettségire készülsz!
  • Ha problémád van a matekkal, akkor ez a te kurzusod, itt minden középiskolás témakörben segítséget kapsz!
  • Ha segítségre szorulsz matekból, de nincs pénzed különtanárhoz járni, akkor itt pár óra áráért egy komplett felkészítést kapsz!
  • Ha emelt szintre készülsz, akkor is segíthet ez a kurzus, de azt a tananyagot nem fedi le teljes egészében.